Oana Zăvoranu a luat în vizor o altă vedetă din România! După ce le-a adus diverse critici multora, printre care Pepe, Raluca, Oana Roman, Cristina Ich, Andreea Bănică, „Querida” a trecut-o pe „listă” și pe… Andreea Mantea. Iată cum a numit-o actrița pe focoasa brunetă!

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească! Vedeta continuă „avalanșa de critici”, adăugând din ce-n ce mai multe persoane pe listă.

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul dintre Pepe și Raluca

Vă reamintim că totul a început după ce Pepe a anunțat, în urmă cu ceva vreme, divorțul de încă soția lui, Raluca. „Querida” a luat în râs decizia celor doi și a spus că nu crede în această hotărâre, numindu-l un „mare fiasco”.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, spunea Pepe pe canalul lui de YouTube, în urmă cu ceva timp.

Tot atunci, faimosul cântăreț declara că deși nu există un motiv major care stă la baza despărțirii, aceștia au decis că este mai bine să urmeze drumuri separate în viață. Totodată, conform spuselor lui Pepe, el și Raluca vor să aibă o relație civilizată în continuare pentru fiicele lor.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, continua atunci Pepe.

„Querida” o atacă pe Andreea Mantea

Criticile Oanei Zăvoranu au continuat, transmițând cuvinte dure la adresa mai multor vedete, printre care Andreea Marin, Andreea Bănică, Cristina Ich, Anda Adam, etc.

Acum, se pare că i-a venit „rândul” Andreei Mantea. „Querida” a postat un screenshot de pe Instagram-ul brunetei cu niște pungi de ovăz. Oana Zăvoranu a numit-o divă în ghilimele, spunând că face reclamă unor produse.

„Nu că asta ar face vreo „reclamă” la ele… pur și simplu se plictisea prin casă. A… și am uitat să vă zic. Să vă luați și fulgi de ovăz… că așa zic „divele” astea „mari” pe lux și abundență”, a spus „Querida” despre Andreea Mantea.

  coral