Oana Zavoranu si Alex Ashraf sunt un cuplu care a dovedit ca a rezistat probei timpului. Vedeta a facut declaratii in premiera despre mariajul cu Alex  intr-o emisiune televizata, Oana povestind, cu sinceritatea care o caracterizeaza, cum a decurs povestea lor de dragoste, despre care nu se astepta sa dureze…

Oana Zavoranu si Alex Ashraf sunt un cuplu de cativa ani deja si, in pofida faptului ca nici macar ea nu credea ca relatia lor o sa dureze, iata ca s-a dovedit ca sunt suflete-pereche. Invitata la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars, carismatica bruneta a vorbit cu sinceritate despre viata de cuplu:

„Daca mi-ar zis mie cineva, vreodata, ca voi ramane cu acest om pe care il dadeam afara pe usa si imi intra pe geam… Nu as fi crezut ca poate avea atata influenta asupra mea. Treceam printr-o perioada mai intunecata. Si nu mai credeam in dragoste. Poate intr-o aventura, dar nu in iubire. Nu credeam ca poate fi el stalpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi stiti doar 10% din lucrurile pe care i le-am facut', a spus Oana Zavoranu.
„Nu imi faceam planuri de termen lung„

Apoi, Oana a recunoscut ca Alex i-a depasit asteptarile:

„Nu ar fi fost bine daca aborda varianta macho cu mine. A gandit foarte bine, rabdator, perseverent, deoarece doar asa poti imblanzi fiara. A avut abilitatea de a vedea in viitor mai bine decat mine, care eram tulbure atunci. Nu imi faceam planuri de termen lung, dar el a reusit. A functionat la capacitate maxima. Toata lumea imi spune ca m-am schimbat mult, in bine. Imi ofera iubire pura. A trecut un test. A avut niste milioane de euro pe care le-a luat de la banca. Putea sa aleaga alta cale, sa plece de langa mine. Dar nu a facut-o, a demonstrat ca ma iubeste, am zis <>. Este un barbat unul la un milion'.

„Stie sa ma ia, are gesturi care ma calmeaza”

In plus, Oana a avut norocul de a isi gasi un sot rabdator, diplomat si, nu in ultimul rand, cu umor. „Alex ma suporta foarte bine. Norocul nostru este ca, atunci cand este unul nervos, celalalt nu este. Stie sa ma ia, are gesturi care ma calmeaza. Il mai cert cand ma mai ia la misto, dar apoi ne apuca rasul. Mai am eu niste chestii… de exemplu, o faza ca a lui Mrs. Bean, cand ii palesc una peste cap. Ii mai pun piedica. De-ale mele', a spus, amuzata, vedeta.

 

coral