Oana Zavoranu a comentat, pe contul sau de socializare, nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama. Vedeta i-a facut praf pe cei doi pentru felul in care au organizat petrecerea.

„M-am uitat si eu la tv, (dupa mai bine de doua luni, cine m-o fi pus nu stiu) si m-am oripilat vazand ce subiecte de maxima si nepretuita importanta au abordat azi toti… Nunta jalnica cu iz de camin cultural a unei individe in calduri, care a atras atentia… mare atentie da!!!…ca si-a tras-o in direct pe tv cu un amarat care n-are nici o vina ca s-a nascut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….si acum e ‘vedeta si ginerica pe deasupra…na !!! ? Si ce am vazut prin jur, au fost numai urate cu alura de travestiti de Cambogia ? Doamne fereste, cata slutenie si prostitutie pentru o amarata de audienta, ca de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certa, ca traim niste vremuri,in care in mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bisnitari, travestite, camatari, retarzi,cretine, pleava de cea mai joasa speta, ca sa indobitoceasca creiere pe banda ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum sa imi dai de dimineata pana seara numai sobolani, pardon,concurenti tinuti captivi in niste case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decat sa bata campii a paguba, si sa devina, cica, din niste particulari fara haz, aceste ‘vedete care maine -poimaine se intalnesc pe culoarele tv cu mine si ma intreaba daca nu ii stiu!?? Pai cum sa nu va stiu saraciilor?”, a spus ea.

„Pai nu stiu eu toti retarzii care stau ca la puscarie si isi storc cosurile in fata oglinzii la tv sau se f.. ca cainii? Ba da, ca eu la voi ma uit, pentru voi platesc eu cablu? Si alde dastia au tupeul sa ma si invite pe la diverse evenimente, ca deh, suntem din aceeasi breasla ?Aceeasi breasla pe mamele voastre de trogloditi si panarami ! Asta este ce se intampla zilnic pe tv si eu nu stiu de ce mama ma-sii fac eu imprudente de genul, sa deschid vreodata tv pe romani? Pai nu mai bine imi vad eu de Netflix sau Discovery Investigation?

Si am mai ajuns la o concluzie: VOI TOTI CARE VA UITATI SI LE FACETI AUDIENTA, sunteti tacit de acord cu vomele pe care vi le servesc zilnic, adica : prostitutie, prostie patologica, travestite ordinare care se cred femei sau vedete, vibratie negativa, pustietate spirituala, falsitate si saracie cu duhul Bravo, tot inainte !”, a incheiat Oana Zavoranu.

coral