News Flash:

Șoarece surprins când mânca un ou de ciocolată într-un hypermarket din Cluj

4 Iulie 2021
888 Vizualizari | 0 Comentarii
soarele surprins hypermarket

Un șoarece a fost filmat la Auchan de un client care făcea cumpărăturile cu familia. 

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a spus clujeanul care l-a văzut, potrivit Știri de Cluj.

Cei de la Auchan au reacționat și spun că este un incident izolat:

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

soarele_surprins_hypermarket-1
soarece ciocolata hypermarket
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045468 (s)