Sinuciderea tinerei de 18 de ani, fiică de preot, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, a șocat opinia publică și nu numai. 

Incredibil de trist este faptul că tânăra a dat dovadă de o determinare extremă, imediat după postarea de pe contul de Instagram unde își anunța moartea, tânăra trecând la executarea planului sinistru.

Potrivit surselor BZC, imediat după ce a fost avertizată despre mesajul de adio postat online, mama fetei a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile despre faptul că fiica sa s-ar putea sinucide, însă deja era prea târziu. Organele de poliție fuseseră deja chemate la fața locului pentru a constata decesul.

Potrivit acelorași surse, impactul a fost atât de violent, de la o așa înălțime, încât unul dintre picioarele fetei era desprins de corp.

Fata s-a aruncat marți după-amiaza de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Tânăra este fiica preotului din Moisei, Maramureș şi studia la Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca. 

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Biletul de adio al tinere de 18 ani

"Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine.

Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis.

A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc", a scris pe Instagram tânăra

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

coral