Un polițist din Cluj-Napoca a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol. Polițistul, pe numele său Petruș Răvan Vasilel, este acuzat că a comis infracțiunea de viol în timp ce se afla la o petrecere care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Florești, județul Cluj. Petruș Răzvan Vasile, agent de poliție la Poliția Rutieră din Cluj, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile pentru viol,

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.R.V., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.11.2022 și până la data de 13.12.2022 inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în decizia judecătorilor.

Polițistul era în concediu de paternitate

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când agentul de poliție a participat la o petrecere în localitatea Florești, județul Cluj.

Agentul Petruș a participat la petrecere alături de cea de-a doua soție. Una dintre participante a urcat la camera unde era cazată, iar agentul a fost pe urmele ei. La scurt timp, s-au auzit țipete din camera femeii, care a coborât în sala unde avea loc petrecerea și a cerut ajutorul celor prezenți, arată presa locală.

Potrivit sursei citate, unul dintre participanți a sunat la 112, iar agentul a fost reținut pentru 24 de ore. Agentul Petruș se afla în concediu de paternitate.

Citește și: Polițist în uniformă, prins la furat în DEDEMAN Cluj. A fost reținut pentru 24 de ore

 

 

coral