News Flash:

Șofer clujean de 70 de ani, înjurat ca la ușa cortului de un polițist ”Su**-mi-ar p*** de bătrân”. VIDEO

17 Martie 2022
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
ofer clujean de 70 de ani njurat ca la u a cortului de un poli ist

Un șofer clujean de 70 de ani a fost înjurat ca la ușa cortului de un polițist, enervat că a fost ameninațat cîă îi va suna un superior. 

Șoferului i-a fost suspendat permisul, dar a câștigat procesul, demonstrând cu înregistrarea camerei de pe uniforma politistului că sancțiunea i-a fost aplicată la nervi, din răzbunare. ”Stai sa ii retin permisul la batran, s***-mi-ar p***”, se aude pe filmarea camerei pe care chiar politistul o purta, scrie Clujust.ro.

”În urma unor imagini apărute în spațiul public, referitoare la un polițist care, în luna aprilie a anului 2020, ar fi manifestat un comportament necorespunzător cu ocazia unei constatări în trafic, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus luarea măsurilor necesare în vederea declanșării cercetării prealabile față de persoana în cauză.

Referitor la legalitatea sancțiunilor aplicate, facem precizarea că doar o instanță de judecată se poate pronunța asupra acesteia.

De asemenea, în contextul dat, menționăm faptul că la nivelul instituției noastre nu sunt tolerate comportamente sau acțiuni necorespunzătoare, care aduc atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției”, informează IPJ Cluj.

Din filmare reiese că șoferul l-a amenințat pe polițist că sună un superior, pentru a nu-i fi reținut permisul, lucru care l-a enervat pe ”rutierist”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039112 (s)