Un accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc în cursul serii de marți, 7 decembrie, șoferul vinovat fugind de la locul accidentului. Acesta este acum căutat de autorități.

În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat. În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, arată IPJ Cluj.

coral