În data de 15 octombrie, în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj.

La vederea autospecialei de poliţie, bărbatul aflat la volan a renunţat la manevra de schimbare a direcţiei de deplasare şi a demarat spre ieşirea din comuna Baciu, pe sensul de deplasare Cluj-Napoca – Zalău. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului care a fost ajuns pe D.N. 1 F în apropierea sensului giratoriu de la intrerea pe autostrada A3.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul aflat la volan avea dreptul de a conduce suspendat, iar la solicitarea făcută de poliţişti, prin care i s-a cerut să-i însoţească la sediul unităţii de poliţie, acesta a refuzat devenind recalcitrant, fapt care a impus imobilizarea şi încătuşarea bărbatului.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezenta în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

coral