Fostul model Alin Andronic este in vizorul lui Catalin Botezatu. Finalistul de pe locul doi in cel de-al doilea sezon Exatlon a primit o oferta interesanta.

„L-am remarcat de la inceput pe Alin. Arata foarte bine, este inalt, are un chip interesant… Oricand isi doreste, eu il astept sa defileze la o prezentare de-a mea si daca se descurca si se simte in largul lui, va avea un loc in echipa mea.

Uite, Alin, iti fac o oferta prin intermediul WOWbiz.ro…Ai vrea sa te alaturi trupei mele la o prezentare? Esti un barbat cu mult potential si cred cu tarie ca locul tau e in showbiz”, a declarat Bote.

 Ultimele zile la Exatlon, un chin pentru Alin

„As prefera ca fiecare sa fie sanatos si sa fie multumit in sinea lui ca a facut tot ceea ce a depins de el si ca cele 4 luni petrecute aici nu au fost in zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Astept sa vina si momentul meu in viata in care pot sa zic ca ceva bun se va intampla si cu mine. Am avut multe de suferit in viata, si cu parintii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult sa ajung fotbalist, nu am reusit fiindca am avut multe operatii, accidentari”, a marturisit Alin Andronic la Kanal D.

„Nu simt deocamdata nimic, nicio diferenta. Cateodata ma doare fara sa fac nimic, cateodata ma doare si cand apas”, le-a marturisit Alin Andronic baietilor care au ramas in competitie, in ultimele zile.

coral