Serghei Arapu, tânărul caare a ucis un tânăr de 21 de ani, lovindu-l cu mașina, la începutul acesteui an, pe strada Horea, a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare cu executare.  

Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat definitiv în dosarul în care tânărul Arapu Serghei a fost trimis în judecată pentru accidentul de pe Horea, care a avut loc în luna februarie.

Arapu Serghei a produs pe 10 februarie accidentul de pe strada Horea, în care și-a pierdut viața un tânăr de 21 de ani, din Bistrița, care se afla în mașină cu părinții lui.

După ce a produs accidentul, tânărul a fugit de la locul faptei dar a fost prins de un polițist care se afla în timpul liber. În urma cercetărilor s-a constatat că Serghei a consumat alcool înainte să se urce la volan. În urma accidentului, băiatul de 21 de ani a murit pe loc, iar părinții lui au fost transportați în stare gravă la spital, cu toate acestea medicii au reușit să îi salveze pe cei doi.

Întrebat de ce a fugit de la locul accidentului, el a spus că s-a speriat.

„M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care or rămas vii. Îmi e tare greu să explic”.

Potrivit aceleași surse, Serghei Arapu are o fiică paralizată, în vârstă de cinci ani, în Republica Moldova.

CITEȘTE ȘI:

Moldoveanul ce a provocat accidentul mortal de pe Horea, arestat preventiv

 

  coral