Șoferul unui BMW le face zile negre locuitorilor comunei Baciu. Aceștia s-au plâns că în fiecare zi turează mașina și pleacă de pe loc cu roțile scârțâind, trezindu-i dis de dimineață, conduce riscant și mereu cu muzica la maxim.

„Dragă șoferule cu BMW roșu care în fiecare dimineață în jurul orei 07:10 la intersecția cu Str. Privighetorii, când ieși în Str. Transilvaniei, îți ambalezi mașina ca să ieși în trombă cu roțile scârțâind de-a dreptul, vreau să “îți mulțumesc” că mă trezești efectiv din somn nu numai pe mine dar și pe copiii mei și te invit să încerci să ii culci la loc după ce s-au trezit speriați… Oricum taată vara la fel ai făcut, de fiecare dată când ieși de pe străduță, la diferite ore din zi…”, a scris o locuitoare din Baciu pe Facebook.

La mesajul ei au răspuns zeci de persoane, toate din Baciu, plângându-se de neplăcerile pe care acest șofer le cauzează.

„Așa face și când iese de pe Regina. Tot aștept să văd când va ajunge în șanț”, a răspuns un bărbat.

„Drifturi in sensul giratoriu, slalom printre benzi la 6000 rpm, depasiti periculoase, eu pe ala cand il vad in trafic ma bag in fata lui si merg cu 50km/h. Ajung sa depun plangere la politia rutiera daca mai continua asa”, a completat un alt locuitor al comunei Baciu.

„Era sa intre in mine de 2 ori, si am zis ca nu mai risc si m-am pus cu inca un sofer pe fiecare banda si l-am tinut in spate la 50km/h pe Coposu, cam jumate de strada si s-a calmat. Singura solutie cred ca ar fi reclamarie la Politia Rutiera. Ei sunt singurii care ii pot lua permisul, sau face ceva sa il calmeze”, s-a mai plâns un tânăr.

Ba mai mult, întreaga discuție a fost văzută de șoferul în cauză, care și-a cerut scuze de la cei pe care și i-a deranjat.

„Câteodată trebuie să-i dai un pic să te poți băga în coloană, probabil un pic prea mult. Dar voi fi mai atent pe viitor și îmi cer scuze de la cei pe care i-am deranjat, în special pe doamna cu copilul mic”, a scris șoferul.

coral