Mircea Abrudean a fost schimbat de funcția de prefect al județului Cluj și, deși inițial funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului ar fi trebuit să meargă tot către un membru UDMR, situația s-a schimbat în cursul zilei de azi.

Astfel, începând de azi, Mircea Abrudean este noul Secretar General Adjunct al Guvernului.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mircea Abrudean se numește în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat”, se arată în ordinul emis în data de 3 februarie, semnat de premierul Florin Cîțu și de către  noul Secretar General al Guvernului, cu rang de secretar de stat. 

Mircea Abrudean și-a demonstrat calitățile prin gestionarea bună la nivelul județului Cluj a situației de criză provocată de pandemia de coronavirus. 

Meritele sale au fost recunoscute chiar și de către primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

„Domnul Mircea Abrudean este un prefect excelent al județului Cluj și mă bucur că îl avem aici, alături de noi. E un om care s-a remarcat printr-un profesionalism de excepție. Este și echilibrat și este omul potrivit la locul potrivit. Datorită lui am reușit să ținem sub control orașul și județul în vremurile acestea grele”, a spus edilul.

coral