Ofiterul MAI de la Gerota, care a transmis coronavirusul la peste 60 de persoane, dintre care 30 cadre medicale, are un comportament de-a dreptul scandalos in spital. Desi a generat panica si a facut foarte mult rau, acesta este de parere ca nu a gresit cu nimic.

Peste 60 de persoane au fost infectate cu coronavirus de ofiterul MAI de la Gerota, iar dintre acestea, 30 sunt cadre medicale. Aflat la spital, politistul nu are cel mai politicos comportament cu medicii care fac eforturi pentru a-l scapa de virus si pentru a-l face sa se simta mai bine.

Potrivit informatiilor oferite de impact.ro, ofiterul MAI de la Gerota le raspunde medicilor foarte urat si chiar considera ca nu a gresit cu absolut nimic. „Nu considera ca a gresit cu nimic, ba din contra. Nu se simte vinovat nici ca a mintit, nici ca si-a imbolnavit sotia, fiul, nora insarcinata si nepotul. Nu este deloc politicos si nu a renuntat la tonul ridicat nici macar atunci cand starea dumnealui s-a inrautatit putin. Daca i se spune sa stea linistit, raspunde cu mars”, au declarat pentru Impact.ro surse din interiorul spitalului.

Va reamintim ca ofiterul MAI testat pozitiv cu Covid-19 a mintit in legatura cu intoarcerea lui din strainatate, mai exact dintr-o zona de risc. Acesta fusese plecat in Israel si chiar a dat o declaratie pe proprie raspundere, spunand ca acest lucru nu s-a intamplat.

Ulterior, a inceput sa se simta rau, asa ca a fost internat la spitalul Dimitrie Gerota, iar mai apoi tranferat la spitalul Victor Babes, din Bucuresti, acolo unde se afla si acum.

Dupa ce acesta a fost transferat, spitalul Dimitrie Gerota a fost inchis, iar toate persoanele aflate in spital au fost bagate in carantina. Pentru fapta sa, ofiterul MAI s-a ales deja cu o amenda de 4.000 de euro si chiar risca sa stea in spatele gratiilor.

coral