Omul de afaceri Cristi Borcea are atracție la femeile frumoase. Fostul șef de la Dinamo s-a iubit cu mai multe femei celebre, însă s-a oprit la fostul manechin Valentina Pelinel.

Dezvăluirile lui Cristi Borcea

Fostul acționar al clubului Dinamo a recunoscut de-a lungul timpului că a apelat la serviciile medicilor esteticieni pentru a-și schimba înfățișarea. El a suferit mai multe intervenții non-invazive pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Cristi Borcea a povestit, într-un moment de sinceritate, cum a ajuns un abonat al operațiilor estetice.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți.

Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența.

Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul.”, a povestit Cristi Borcea, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Cristi Borcea ar vrea să aibă și al zecelea copil

Fostul finanțator al clubului Dinamo se iubește cu Valentina Pelinel de mai bine de 6 ani de zile. Omul român de afaceri a vorbit și despre mariajul lui cu frumoasa șatenă. Ei au trei copii împreună, dar își doresc încă unul.

Comunicarea e cheia! Cu soțul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori și două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există și ce bine e să stai cu un om așa toată ziua să nu te plictisești.”, a subliniat Valentina Pelinel.

Cât despre al patrulea copil, Valentina Pelinel a dezvăluit că nu se grăbește să facă acest pas, dar nici nu  ar deranja-o să rămână din nou însărcinată.

Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată.”, a spus vedeta, pentru Antena Stars. coral