Consiliul Județean Cluj se alătură, ca în fiecare an, inițiativei „Ora Pământului”, derulată la nivel mondial, prin care oameni, organizații, companii şi instituții publice fac un apel de conștientizare asupra nevoii de a economisi resursele mediului înconjurător.

Astfel, sâmbătă, 26 martie a.c., în intervalul orar 20:30 – 21:30, forul administrativ județean va renunța la iluminarea sediului, situat pe Calea Dorobanților, nr. 106, din Cluj-Napoca, prin sistarea iluminării ambientale exterioare.

De asemenea, în vederea celebrării acestui eveniment, devenit deja o tradiție, angajații Consiliului Județean Cluj vor fi încurajați să stingă luminile din locuințele personale și să tragă un semnal de alarmă privind efectele dezastruoase ale consumului în exces asupra naturii.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este de datoria fiecăruia dintre noi să contribuim la protejarea mediului înconjurător și a resurselor limitate de care dispunem. Îndemn, pe această cale, întreaga comunitate clujeană să se alăture milioanelor de oameni de pe întreg Globul și să stingă, timp de o oră, toate becurile din locuințe. ”

coral