Oraşul Oradea a reuşit în urma voturilor să ocupe locul 6, în Europa, într-un top al destinațiilor preferate de turiștii străini, se precizează într-o postare pe contul de Facebook al Ministerului Turismului.

Conform clasamentului Europe's Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinaţiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător şi un program cultural divers.

Clasamentul include destinaţii din ţări precum Spania, Franţa, Belgia, România reuşind să surclaseze ţări precum Anglia, Italia, Grecia sau Austria.

Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă, mai spun reprezentanţii Ministerului. 

„Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinaţie Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinaţii turistice care trebuie vizitate cel puţin o dată în viaţă, mai spun reprezentanţii ministerului. Conform clasamentului Europe’s Best Destinations, Oradea este considerat un model pentru multe dintre destinațiile din România, cu un peisaj arhitectural surprinzător și un program cultural divers. Desemnată anul acesta cea mai frumoasă destinație Art Nouveau din Europa, Oradea merită să se afle pe lista de destinații turistice care trebuie vizitate cel puțin o dată în viață!”, spune ministerul.

 

 

coral