Președintele PNL Ludovic Orban a susținut o conferință de presă la sediul PNL Cluj, alături de mai mulți lideri ai organizației județene.

„Vom mai avea o întânire cu rectorul Academiei de Muzică referitor la proeictul finanțar de CNAIR. Vom avea o întâlnire cu toți primarii PNL din Cluj pentru a dezbate proiectele de dezvoltare, vom avea și o întâlnire cu cei de la Terapia Cluj, unde este un proiect de vaccinare a angajaților.

Am discutat de proiectul de metrou, cel mai spectaculos proiect, trebuie să știți că este inclusă o finanțare importantă în PNRR pentru proiectul de metrou. Tot pe finanțare din PNRR va exista un proiect important, modernizarea și electrificarea căii ferate Cluj Napoca-Oradea-Episcopia Bihor. Este și centura ocolitoare de la Câmpia Turzii și Turda, am discutat și despre Autostrada Transilvania, care va face legătura până la Satu Mare și ieșirea din țară.

Dezvoltăm România. Cuvântul de bază al nostru este investiția. Vrem să creștem investițiile pentru a permite o creștere a nivelului de viață pentru fiecare cetățean român”, a zis Orban.

coral