Ziua de 1 Aprilie este considerată Ziua Păcălelilor, așa că, în această zi fiecare poate deveni inventiv pentru a aduce zâmbetul pe față familiei și prietenilor. Sigur, nu trebuie să exagerați, în cazul în care un membru din familie sau un prieten apropiat este mai supărăcios. În limita bunului simț, îi puteți da câteva emoții. Iată 14 idei trăsnite de păcăleli la care puteți apela.

Păcăleli de 1 aprilie de făcut în familie și prietenilor

Având în vedere perioada pe care o traversăm, majoritatea oamenilor, petrec mult timp în familie, iar ziua de 1 Aprilie poate fi ocazia perfecta pentru a ieși din monotonie. Nu exagerați însă cu glumele, mai ales cele care ar putea pune în pericol viața sau sănătatea cuiva. Țineți cont ca farsele alese să fie amuzante și distractive pentru ambele părți.

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, obiceiul cere să le faci farse prietenilor, colegilor, membrilor familiei. Pentru cei care sunt în pană de idei, iată câte momente pe care apropiații nu le vor uita.

14 idei trăsnite de farse pe care să le faci de 1 Aprilie

Un bărbat dezbrăcat a fost găsit la grădina zoologică și a fost dat la știri. M-am gândit să te întreb dacă este vorba despre tine. Te rog să îmi răspunzi rapid la mesaj.

Pentru a face o glumă membrilor din familia ta, te poți trezi mai de dimineața și să schimbi zahărul cu sarea. Pentru aceștia, cafeaua va avea alt gust.

Pune pe o farmurie bucățele mici de hârtie, dă-le foc și mergi lângă fratele sau sora ta și strigă după ajutor. Cu siguranță această glumă le va rămâne în minte mult timp.

Te poți furişa seara în camera părinţilor sau a fraţilor și pui alarma ceasului cât mai devreme. Aceștia se vor trezi speriați în toiul nopții și eventual se vor și pregăti să plece la muncă, fără să știe exact ce oră este.

Farsă pentru iubitul tău: Dragul meu, m-am gândit foarte mult cum să îți dau această veste importantă: Sunt gravidă cu…noi sarci la locul de muncă. Sper să îmi mărească salariul.

Iubitule, mama ta nu vrea să mai stea singură acasă, așa că se va muta la noi pentru câteva luni. Îți explic mai multe când ajungi acasă. Te pup și te iubesc.

Îţi dau acest mesaj ca să te anunț că relaţia noastră se încheie aici și să nu mă mai cauți. Deja sunt implicat într-o altă relație cu cea care îți e prietenă [Numele Prietenei].

„Mama se mută la noi o vreme”

Intră în toaleta fetelor și desenează cu o carioca un paianjen pe hârtia  igienică. Se știe că această glumă prinde de cele mai multe ori. Vei auzi de acolo țipete de disperare. Aceasta este una dintre cele mai des folosite glume, în ziua de 1 Aprilie.

Peste noapte, când familia ta se află deja la somn, pune un bol de lapte în congelator, până ce acesta va îngheța. Dimineața, oferă bolul însoțit de o linguriță lângă acesta, pentru a nu observa că, de fapt, laptele este înghetat.

Dacă vrei să îi faci o glumă soțului tău, pune-i frișcă în palmă, în timp ce doarme și gâdilă-l pe nas. Primul impuls este să se scarpine și o va face cu mâna plină de frișcă.

Înlocuiește crema din biscuiți cu pasta de dinți. Mergi să servește-ți familia. Cu siguranță nu vei uita niciodată expresia feței lor, atunci când vor gusta.

Pune pasta de brânză în locul cremei din deodorant. Veți vedea că această farsă va fi perfecta pentru ziua de 1 Aprilie.

Lipește mii de postit-uri colorate pe mașina iubitului sau iubitei Lipește ouăle dintr-un cofrag cu lipici

M-a sunat mama să-mi spună că se mută cu noi o vreme. Cel puțin o lună. Te rog, înainte să ajungi acasă, să cumperi cartofi și un pui.

Una dintre cele mai dese farse,  este aceea de a pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Familia ta va avea o surpriză atunci când vor merge dimineața la baie. coral