Veste soc in lumea mondena! Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a disparut fara urma. A plecat de acasa si de atunci… nicio veste.

Cornelia Catanga trebuia sa vina in platoul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars alaturi de sotul ei, Aurel Padureanu. Doar ca… nici urma de el! Inainte sa paraseasca platoul, Cornelia Catanga a spus lucrurilor pe nume, gandindu-se ca poate cineva o va ajuta sa dea de sotul ei.

Aurel Padureanu a disparut de ore bune, iar ea… nu mai stie nimic de el. Artista a incercat sa dea de sotul ei, l-a sunat in repetate randuri, dar… degeaba. Toata noaptea de joi spre vineri a stat cu grija, langa telefon, ca na, poate-poate apare sau suna! Dar din nou… nimic.

Nici Alexandru nu a dormit, a stat alaturi de Cornelia Catanga, cu acelasi gand: "Oare unde o fi?"

"Bomba bombelor! Sunt foarte necajita! Ieri a fost 7, da? A plecat ieri la orele 20 si nici la ora cand am plecat eu nu a venit! Nici la telefon nu mi-a raspuns. E prima oara! Noi avem 35 de ani de casnicie… e prima data. Nici Alexandru nu a dormit toata noaptea… eu am dormit doar o ora. Sunt suparata!", a declarat Cornelia Catanga in platoul emisiunii Star Matinal.

Producatorii emisiunii au incercat si ei sa faca imposibilul: sa dea de Aurel Padureanu. Nici eu nu au reusit, sub privirile Corneliei Catanga, care, oricum ar fi fost situatia, si-ar fi dorit sa stie ca sotul ei este in regula.

coral