Un parc din cartierul Gheorgheni, pe strada Lăcrămioarelor, a fost efectiv distrus și îngropat în gunoaie de mai mulți adoleșcenți care se strâng seară de seară pentru a asculta muzică și a consuma alcool.

O clujeancă a semnalizat pe contul personal de facebook situația petrecută în noaptea de joi spre vineri, atunci când parcul de pe strada Lăcrămioarelor a fost efectiv vandalizat de mai multe persoane rău intenționate.

 

Chiar dacă Primăria Cluj-Napoca face eforturi colosale pentru dezvoltarea parcurilor în oraș, unii dintre cetățenii clujului vor să dea cu piciorul eforturilor depuse de administrația locală.

„Tare m-am întristat de dimineață. Am ieșit în parcul de lângă blocul nostru, acum, la 8 dimineața, că la ora asta e gol-goluț. Nu, nu era gol. Era plin, plin, plin de gunoaie aruncate în toate direcțiile. Pungi, sticle, doze, bucăți de mâncare, ambalaje de tot felul, bucăți de plastic, chiștoace de țigări cât cuprinde. Plus coșuri de gunoi rupte și aruncate cât colo pe jos. De multe ori am văzut în acest parc angajații firmei de curățenie, știu sigur că pe aici se trece constant și se curăță. Și ei chiar adună temeinic tot ce găsesc”, a fost o parte a mesajului scris pe rețelele de socializare în urma dezastrului creat.

coral