Momentul casatoriei nu inseamna numai dorinta mirilor de a fi impreuna ”pana cand moartea ne va desparti”, ci si foarte multe griji induse de pregatirea evenimentului. Emotiile din fata ofiterului de Stare Civila sau de la biserica trec, incetul cu incetul, pe masura ce ziua se apropie de final, insa petrecerea de la restaurant implica, la randul ei, un ”scenariu” adecvat.

Totul incepe cu alegerea locatiei, a meniului, a tuturor accesoriilor care dau o nota personala petrecerii. Apoi, dar nu in ultimul rand, urmeaza provocatoarea alegere a orchestrei. Sau a trupei, in unele cazuri. Un invitat ”cu nume”, chiar daca organizatorii sunt obligati sa introduca adanc mainile in portofele, conteaza enorm, ”da bine” la invitati si intretine o atmosfera de vis.

Fireste, celebritatile din showbiz nu se ”lasa” usor atunci cand vine vorba despre banii pe care ii incaseaza pentru prestatia lor la un astfel de eveniment fericit. ”Obrazul subtire cu cheltuiala se tine”, iar daca doresti ca invitatii de la nunta ta sa fie placut surprinsi, atunci trebuie sa iei, neaparat, in calcul si un buget adecvat, destinat interpretilor pe care ti-ai dori sa ii ai alaturi dupa ce ai spus ”Da”!

BUG Mafia, locul 3 in TOP

Daca foarte multe dintre nuntile autohtone se desfasoara pe coordonate – inclusiv muzicale – traditionale, exista si cupluri nonconformiste care doresc, spre exemplu, o trupa hip-hop la nunta. Printre cei mai solicitati artisti hip-hop la astfel de evenimente se numara JerryCo (800 €), Shift (1.200 €), Maximilian (1.700 €), Cabron (1.800 €), Puya (3.000 €) sau Guess Who (4.000 €).

Dar daca doresti, spre exemplu, sa iti cante chiar BUG Mafia intr-una dintre cele mai frumoase zile ale vietii tale, atunci trebuie sa scoti din buzunar… 2.500 € pentru o ora. Trupa ocupa, astfel, locul al treilea in clasamentul sumelor incasate – pentru a canta la o nunta – de artistii hip-hop ai momentului.

coral