News Flash:

Parkingul Primăverii 8 a fost finalizat! Cand vor primi clujenii locuri de parcare?

24 Septembrie 2020
269 Vizualizari | 0 Comentarii
parking primaverii 8

Al treilea parking (cu parc) finalizat în această toamnă - Primăverii 8. Joi este ședința Consiliului local pentru darea în administrare, iar de vineri începe distribuirea locurilor de parcare.

Parkingul de pe str. Primăverii nr. 8 este al nouălea parking finalizat din municipiul Cluj-Napoca (11 parkiguri în total incluzând parkingurile de la BTarena și Cluj Arena). Aproape 1.000 de locuri de parcare în cele trei parkinguri finalizate anul acesta. Și continuăm construcția de parkinguri în toate cartierele orașului, concomitent cu desființarea garajelor.

Noul parking de pe Primăverii 8 dispune de 267 locuri de parcare din care 7 sunt pentru persoane cu dizabilități, 5 pentru mașini electrice (2 cu echipament și 3 fără echipament). În plus, 18 locuri sunt pentru motociclete/mopede și încă 52 locuri pentru biciclete.

Construcția cuprinde două niveluri de subsol, parter și două etaje supraterane. Suprafața pe care a fost construit noul parking a rezultat în urma demolării a 110 garaje din această zonă.

Parkingul Primăverii 8 dispune de asemenea de două terase verzi: una extinsă pe o suprafață de 1.200 mp, cu sistem verde - strat de vegetație de înălțime mică, substrat de pământ și sistem de picurare (deasupra etajului 2) și una la nivelul solului, pe o suprafață de 1.300 mp (deasupra nivelului subsol 1).

Pentru amenajarea terasei de la nivelul terenului au fost plantate cca. 2.000 buc. plante, învelișul vegetal fiind distribuit pe o suprafață de 460 mp, 740 mp gazon rulat. Au fost instalate dale antiderapante pentru aleile pietonale și dale cauciucate în locurile de joacă pentru copii și zona de fitness. Au fost plantați 23 arbori - carpeni, mesteceni și arțari. Spațiul include și zonă de joacă pentru copii, și zonă de fitness în aer liber ca în celelalte parcuri de cartier finalizate.

Proiectul a fost realizat de către SC K&K studio de proiectare SRL (proiectant) și TCI CONTRACTOR GENERAL SA (executant).Valoare totală de execuție: 27.240.044,32 lei (cu TVA) de la bugetul local.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parking primaverii 8 manastur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019433 (s)