Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca a reușit o nouă performanță și a sărbătorit, în cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, pasagerul cu numărul 2 milioane înregistrat în 2019. Este vorba despre un bărbat care a zburat de la Dublin la Cluj-Napoca. Norocosul câștigător a fost selectat în timpul călătoriei sale spre Cluj-Napoca. A fost premiat cu două bilete de avion dus întors în orice direcție, o sticlă de șampanie și un buchet de flori. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai conducerii aerogării, Consiliului Județean și ai companiei aeriene care a efectuat acest zbor.

“2 milioane de pasageri în 4 septembrie este un nou record pentru Aeroportul din Cluj-Napoca și un nou record pentru clujeni. 4 septembrie 2019 va rămâne memorabil pentru că avem 45 de destinații, ne apropiem de 3 milioane de pasageri și ne bucurăm că deservin foarte bine clujenii”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

Câștigătorul a fost plăcut surprins de acest premiu, mai ales că nu se aștepta deloc la o asemenea surpriză.

“Sunt total surprins, mai ales că acum câteva minute dormeam în avion. Mă bucur să fiu eu câștigătorul, mă bucur și pentru Cluj-Napoca pentru că este un număr foarte mare și sper să fie din ce în ce mai mulți pasageri”, a declarat Claudiu Buda, pasagerul cu numărul 2 milioane.

coral