News Flash:

Patronul unui bar comunal și-a anunțat consătenii că nevasta sa a născut. Ce veste i-au dat aceștia

2 Mai 2022
772 Vizualizari | 0 Comentarii
Patronul unui bar comunal i a anun at cons tenii c nevasta sa a n scut

Un bărbat dintr-o comună a dat de veste tuturor consătenilor că soția sa a născut și, prin urmare, trebuie să închidă barul pe care îl deținea pentru câteva zile. Nici prin cap nu i-a trecut că anunțul său o să scoată la iveală un adevăr dureros.

Și-a anunțat consătenii că i-a născut nevasta

Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său.

„Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj. „Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037577 (s)