Un bărbat dintr-o comună a dat de veste tuturor consătenilor că soția sa a născut și, prin urmare, trebuie să închidă barul pe care îl deținea pentru câteva zile. Nici prin cap nu i-a trecut că anunțul său o să scoată la iveală un adevăr dureros.

Și-a anunțat consătenii că i-a născut nevasta

Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său.

„Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj. „Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.

 

coral