Fosta campioană CFR Cluj a luat decizia de a se despărți de antrenorul Dan Petrescu, iar această plecare a fost anunțată joi. În căutarea unei soluții rapide, conducerea clubului ardelean a decis să îi încredințeze echipa lui Cristiano Bergodi.

Ratarea titlului în Superliga, care ar fi fost al șaselea consecutiv pentru formația din Gruia, a produs o mutare puternică în clubul ardelenilor, dar așteptată. CFR Cluj s-a despărțitr de Dan Petrescu, antrenor care va lua drumul Coreei de Sud.

Cristiano Bergodi este cel care îi va lua locul „Bursucului”, potrivit GSP, care menționează că părțile au bătut palma și prezentarea acestuia urmează să aibă loc în curând

Numele italianului plecat recent de la Sepsi a fost asociat cu CFR Cluj după ce în mediul online a „scăpat” afișul de prezentare al italianului, semn că această mutare era pregătită încă dinainte de finalul sezonului, arată prosport.ro

Cristiano Bergodi nu a acceptat să rămână la Sepsi

Antrenorul Cristiano Bergodi a obținut performanțe remarcabile pe banca lui Sepsi Sf. Gheorghe, alături de care a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa României.

Patronul formației din Jud. Covasna l-a dorit pe italian în continuare, însă acesta a refuzat să își prelungească angajamentul, fără a anunța unde are de gând să își continue cariera.

„Mi-a zis că vrea să meargă acasă, în liga a doua din Italia, a zis că ar fi ceva incredibil. Sau dacă ar primi o ofertă de la arabi, acolo sub 50.000 de dolari pe lună nu poți lua. Eu nu cred că merge la CFR. Dacă mi-a zis ceva, nu cred că se va întoarce a doua zi. E un om de cuvânt, de încredere. Dar, în două zile se poate întâmpla orice”, a declarat Laszlo Dioszegi după despărțirea de Cristiano Bergodi, potrivit Digi Sport.