Pedeapsă pe viață pe viață pentru bărbatul care și-a ucis mama. Este vorba despre clujeanul Vlad Bogdan Culda, din localitatea Baciu, pentru care procurorii vor să ceară o pedeapsă pe viață. Acesta și-a ucis mama, în mod barbar, fiind sub influența substanțelor interzise.

Pedeapsă pe viață pe viață pentru bărbatul care și-a ucis mama

Bărbatul în vârstă de 30 de ani locuia în comuna Baciu, județul Cluj, iar în urmă cu trei luni, acesta și-a ucis cu sânge rece mama, care-l întreținea muncind în Italia. Tragicul eveniment s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 22 martie 2021.

Anchetatorii sunt de părere că băiatul s-a certat din cauza banilor cu mama sa, care îi reproșa constant faptul că se droghează și că este extrem de violent.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj, numitul C.V.B. a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri înțepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia, au declarat procurorii.

Se pare că în mai puțin de 24 de ore de la comiterea crimei, Vlad Culda a fost arestat preventiv, măsura fiind prelungită și în prezent. Astfel că anchetatorii l-au trimis în judecată pentru omor calificat iar acum cer pedeapsa maximă. Bunica acestuia, fiind chiar cea care a intervenit și în seara crimei ca să îi despartă pe cei doi, s-a consituit parte civilă în proces, după cum precizează ziardecluj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Crimă groaznică în Baciu! Și-a măcelărit mama

coral