Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată de băiat. Nunta artistului a avut loc în mare secret, iar fratele său l-a dat de gol.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody și împreună au un băiețel. Chiar înainte de Paște, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!' s-a căsătorit cu actuala iubită. Fratele lui Pepe, Giani Pascu, a fost cel care l-a dat de gol.

„Sunt căsătoriți de mult. Inainte de de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.

Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva.

Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!', a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

coral