Poliţiştii clujeni efectuează miercuri şase percheziţii domiciliare în patru judeţe – Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, într-un dosar privind sustragerea unei cantităţi de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august.

"În această dimineaţă, 7 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în 4 judeţe – Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov. Activităţile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august", se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor şi administrării probatoriului.

Acţiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, precum şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj şi al poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Ilfov, se menţionează în comunicat.

coral