News Flash:

Persoană cu handicap, jignită de un vatman-ul nervos că trebuie să îi pună rampă: Trebuia să te las acolo! VIDEO

28 Octombrie 2021
3011 Vizualizari | 0 Comentarii
Jigniri pentru o persoana cu handicap la Cluj

Un urât incident a avut loc în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, în tramvaiul cu numărul 102 din Cluj-Napoca. O persoană cu handicap a fost jignită cu nerușinare de către vatman, care mai avea puțin și îl și lua la bătaie.

Potrivit surselor Bună Ziua Cluj, vatmanul s-a arătat deosebit de iritat de faptul că a trebuit să coboare, în frig, pentru a-i lăsat pasagerului cu handicap rampa, pentru ca acesta să poată urca în mijlocul de transport în comun. Ba mai mult, potrivit aceleiași surse care ulterior ne-a trimis filmarea, vatman-ul la înjurat pe pasager după ce a fost nevoit să-i împingă căruciorul cu rotile.

La coborâre se poate observa și auzi din filmarea de mai jos cum persoana cu handicap îi mulțumește ironic vatmanului, adresâdu-i acestuia un "îți mulțumesc că nu meriți", vatmanul întorcând. vorba cu un "lasă că meriți tu" și " și trebuia să te las acolo că acum nu mai erai fără picioare".

Considerăm drept incalificabil comportamentul vatmanului și solicităm, pe această cale, Companiei de Transport Public Cluj să ia măsuri. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2021_10_28_at_11.10_.43_.png

Galerie Video


vatman cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039008 (s)