Mai sunt doar 28 de zile până la cel mai așteptat festival de muzică din Europa, UNTOLD. Organizatorii vin astăzi cu noi surprize în line-up-ul festivalului.

Astfel, pe scena principală fanii vor putea să-i vadă și pe Paul van Dyk, Sam Feldt, Fedde le Grand, Tujamo, Danny Avila, Kungs, Ofenbach, Vintage Culture, Tchami, Vama și Subcarpați.

Ei se alătură unor nume mari de artiști și DJ-i anunțați până acum de către organizatorii UNTOLD.

Printre aceștia, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Noi artiști anunțați la UNTOLD

Kungs, unul dintre cei mai cunoscuți DJ francezi, este artistul care va ajunge în mainstage-ul UNTOLD 2021. Și-a început cariera la 5 ani, iar la 21 este unul dintre cei mai bine cotați producători dance-pop.

“This Girl”, remake-ul realizat pentru australienii de la Cookin’On 3 Burners a ajuns în chart-urile din Europa și Statele Unite, fiind No.1 în 45 de țări ale lumii, trecând de 440 milioane vizualizări pe platforma YouTube.

Pentru olandezul Sam Feldt succesul a venit în 2015 când a lansat primul său release, un cover după o piesă clasică semnată Robyn, „Show Me Love”, care a devenit un hit global.

În momentul lansării, a debutat pe locul 4 în UK Singles Chart. A urmat „Summer Of You”, single recompensat cu Discul de Platină, la care a lucrat cu duo-ul Lucas & Steve, aceasta fiind cea mai difuzată piesă la posturile de radio din Olanda.

coral