News Flash:

Peste 200 de școli din județul Cluj, în scenariul 3. Elevii fac orele exclusiv online

4 Noiembrie 2020
643 Vizualizari | 0 Comentarii
ore online

Din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrare la nivelul județului Cluj, foarte multe școli sunt închise, iar elevii fac orele exclusiv online.

Prin urmare, astăzi, 4 noiembrie 2020, în conformitate cu datele existente la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, se înregistrează următoarea situație:

-  144 unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

- 20 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

- 259 de unități de învățământ preuniversitar în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și a elevilor la activități/lecții online.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ore online scoli cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051526 (s)