În data de 15 iulie 2020, o doamnă a depus la sediul Poliției Locale Turda o sumă de bani găsită pe o stradă din Turda. Mesajul a fost mediatizat, iar Poliția Locală Turda a restituit în cele din urmă cetăţeanului care îşi pierduse banii, întrega sumă: 3.453 lei.

"Va comunicăm în data de 15 iulie 2020, o doamnă a depus la sediul Poliției Locale Turda o sumă de bani găsită pe o stradă din Turda. Pentru buna cooperare în servirea intereselor cetățenilor, vă rugăm să mediatizați acest mesaj pentru identificarea păgubitului.

Conducerea Poliției Locale speră ca persoana care a pierdut banii să se prezinte la sediul instituţiei (Piața Romana, nr. 39, loc. Turda) şi să dovedească faptul că suma îi aparţine", anunţa acum câteva zile Poliţia Locală Turda.

Ca urmare a mediatizării mesajului privind suma de bani găsită, Poliția Locală Turda în data de 17.07.2020 ora 14.15, a restituit posesorului întrega sumă de bani 3.453 lei pe care doamna C.A. a găsit-o în zona intersecției străzii Republicii cu str. Mihai Eminescu 

coral