News Flash:

Peste 300 de amenzi pentru clujenii care au depășit viteza legală în weekend

2 Iulie 2019
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
cinometru Laser TruCam

În weekend-ul trecut, polițiștii clujeni au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Poliţiştii au folosit, în weekend, toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

În cele 3 zile de acţiune, poliţiştii rutieri clujeni, au controlat 895 de vehicule şi au fost nevoiţi să aplice un număr de 346 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu au respectat regimul de viteză pentru sectorul de drum pe care circulau. Pentru 66 dintre conducătorii auto depistaţi nerespectând regimul de viteză, a fost dispusă şi măsura sancţionării complementare de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. De asemenea a fost constatate şi 20 de infracţiuni, în 4 cazuri fiind vorba despre conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În perioada 28 – 30 iunie 2019, la nivelul întregii țări, Poliția Română a derulat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amenda viteza radar politie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 22 queries | Mysql time :0.073116 (s)