PNL Cluj a încheiat marți procesul de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Astfel, în urma acțiunii, s-au strâns 91.690 de semnături.

În numele organizației PNL Cluj, le mulțumesc cetățenilor care și-au manifestat susținerea față de candidatura domnului președinte Klaus Iohannis. Prin semnătura lor, clujenii ne-au transmis faptul că doresc o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcțională și o Românie respectată și apreciată în lume. Realegerea domnului Klaus Iohannis în funcția de președinte este singura temelie pe care putem clădi o astfel de țară, în care fiecare român să se simtă respectat.

În egală măsură, le mulțumesc colegilor din PNL Cluj, aleșilor județeni, parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, organizațiilor de tineret, femei și pensionari, precum și membrilor simpli, care au demonstrat că prin mobilizare, ne putem atinge obiectivul. Ne așteaptă o campanie electorală importantă nu doar pentru PNL ci și pentru România însă, sunt convins că în 24 noiembrie, prin votul cetățenilor, PNL, în strâns parteneriat cu domnul președinte Klaus Iohannis, vor reda românilor România normală de care avem nevoie.  

Președinte PNL Cluj,
Europarlamentar Daniel Buda

coral