O clujeancă a lansat o petiție în care solicită demisia de onoare a primarului Emil Boc, pentru arborarea steagului Ucrainei în locul drapelului național.

„Va rugam sa semnați petiția de mai jos prin care îi cerem demisia de onoare primarului Emil Boc.

Domnul primar Boc a luat hotărârea de a arbora steagul Ucrainei în centrul Clujului, în locul tricolorului. Domnul primar Emil Boc a declarat în presa „Decizia îmi aparține și mi-o asum în exclusivitate, ca reprezentant al clujenilor, din toate punctele de vedere”.

Nu ştim dacă tot dânsul a decis să lumineze în culorile Ucrainei podul de la intrare în Mănăștur și Cubul din fața Sălii Polivalente BT Arena.

Domnul Boc dorim să ne spună public de unde a avut finanţarea să arboreze acele steaguri şi care e hotărârea Consiliului Local care a stat la baza acestei acţiuni, din moment ce consilierii se dezic de ce a hotărât domnul Boc, pentru că s-a încălcat legea. Mai dorim să ştim cine a aprobat bugetul şi de unde a avut banii pentru electricitate şi cum a primit acceptul pentru locaţie, pentru a afișa în culorile Ucrainei podul de la intrare în Mănăștur și Cubul din fața Sălii Polivalente BT Arena. Dacă s-a făcut o infracţiune rugăm autorităţile competente să se autosesizeze din oficiu”, scrie în petiție.

coral