Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj – Napoca au acționat la mai multe evenimente desfășurate weekendul acesta în județ, printre care și festivalul de manele de la Cămărașu.

Jandarmii au aplicat în perioada 01-03 iulie 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.600 RON.

Au fost constatate 4 fapte de natură penală prevăzute de Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, actele de sesizare și bunurile ilicite găsite asupra persoanelor în cauză, fiind predate D.I.I.C.O.T. Cluj pentru continuarea cercetărilor. Trei dintre cazuri au fost descoperite la Cămărașu, iar unul la Cluj-Napoca, informează Cluj24.ro.

„În perioada 01-03.07.2022, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj – Napoca, au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice care s-au desfășurat în zona de competență.

Totodată jandarmii din cadrul grupării, au fost la datorie pentru menținerea ordinii și liniștii publice în sistem integrat cu lucrători din cadrul I.P.J Cluj, cât și prin patrule independente cu misiunea de a prevenii și combate faptele antisociale sesizate.

În acest context, în perioada mai sus menționată, au fost constatate 4 fapte de natură penală prevăzute de Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, actele de sesizare și bunurile ilicite găsite asupra persoanelor în cauză, fiind predate D.I.I.C.O.T. Cluj pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, jandarmii grupării au aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.600 RON”, a transmis jandarmeria Cluj.

coral