Restricțiile au devenit mai dure însă asta nu îi oprește pe români să petreacă. Polițiștii din Capitală au spart o petrecere privată cu 100 de invitați. Cei prezenți la chef s-au ales cu amenzi de peste 225.000 de lei.

Peste 100 de persoane au participau la o petrecere privată într-un apartament din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Vecinii petrecăreților au anunțat poliția, iar cei prezenți la eveniment s-au ales cu amenzi usturătoare, pentru nerespectarea restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei. 

„În dimineaţa de 14 martie 2021, în jurul orei 03.30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că este tulburată liniştea publică, într-un imobil situat pe raza sa teritorială. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care, într-un apartament, au identificat peste 100 de persoane, care participau la un eveniment privat”, informează Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Potrivit autorităților au fost aplicate 113 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare de 226.000 lei.

coral