News Flash:

Plante aromatice, uleiuri esențiale, arbuști la ghiveci și jardiniere cu stoloni de căpșuni, oferta USAMV Cluj-Napoca la ”Strada Potaissa - Piața de flori altfel”

11 Iunie 2019
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
20180615 102128

USAMV Cluj-Napoca participă și în 2019 la evenimentul inedit pentru orașul nostru, ”Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, care va avea loc între 14-16 iunie.

La standul nostru veți putea găsi spre vânzare răsaduri de plante aromatice (mentă, rozmarin, busuioc, cimbrișor, oregano, roiniță și aloe vera), uleiuri esențiale și apă florală din producția proprie, prin Disciplina de Fitotehnie de la Facultatea de Agricultură.

De asemenea, Stațiunea de Cercetări Horticole va fi prezentă cu vânzare de arbuști la ghiveci (buxus, taxus etc), precum și cu jardiniere cu stoloni de căpșuni.

La standul nostru veți găsi și specialiști de la cele două facultăți, care vor răspunde întrebărilor despre creșterea și îngrijirea plantelor/florilor.

Evenimentul programat pe strada Potaissa este unul care se bazează pe conceptul de street delivery și se află la cea de-a treia ediție.

”La această ediție, suprafața de expunere se dublează față de anii precedenți, iar numărul standurilor expoziționale ajunge la 18. Ne bucurăm extrem de mult de reîntoarcerea pe Strada Potaissa a colectivului de la USAMV Cluj, care s-a integrat extrem de bine în peisajul urban al străzii.

Așteptăm să ne revedem pe stradă, la fel cum așteptăm să ne vedem de fiecare dată niște prieteni dragi cu care împărtășim amintiri speciale legate de un loc anume”, a precizat organizatorul evenimentului, Andi Daisler.

”Piața de flori altfel” va fi deschisă între orele 10.00 - 23.00, iar din program nu vor lipsi workshopuri dedicate celor îndrăgostiți de plante și flori, tradiționalul schimb de plante care a debutat anul trecut cu mare succes, concerte, Festivalul Luminii, statui vivante și tineri artiști pentru care strada Potaissa devine o scenă.

La ediția din 2018, ”Piața de flori altfel” a atras peste 7.000 de vizitatori, în condițiile în care suprafața expozițională a fost de circa 750 de metri pătrați, iar acum aceasta a crescut la 2.000 de metri pătrați.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

20180615_100505
usamv strada potaissa eveniment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051079 (s)