Se rupe o echipă mult îndrăgită de la Pro TV. Un prezentator extrem de cunoscut a decis să părăsească postul după 6 ani de colaborare. Acesta a decis să facă un pas în spate și să lase show-ul pe care îl prezenta pe mâinile altcuiva chiar la finalul sezonului. Ultima ediție a emisiunii este programată pentru 28 mai, zi în care fanii săi îl mai pot vedea pentru ultima oară în cadrul formatului care l-a făcut cunoscut. „Am decis că aventurile mele au ajuns la final”, a anunțat vedeta de televiziune.

Unul din prezentatorii de la Pro TV părăsește postul: pleacă după 6 ani

Se destramă echipa de prezentatori Super Speed de la Pro Tv! Unul dintre moderatorii proiectului renunță la colaborarea sa cu celebrul trust după șase ani. Despărțirea are loc între Costin Giurgea și Tudor Bratu. Cel din urmă a decis să facă un pas în spate și să lase emisiunea pe mâinile altcuiva.

Acesta a hotărât să își facă plecarea la finele acestui sezon, iar fanii îl vor mai putea vedea în cadrul show-ului menționat în ultima ediție care este programată pe data de 28 mai. Ambii moderatori au anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, arată impact.ro

„Am decis că aventurile mele în cadrul proiectelor media Giurgea şi Bratu au ajuns la final”, a anunţat Tudor Bratu într-o postare.

,,Mă voi dedica în totalitate proiectelor personale”

De asemenea, el a mai spus că va continua să acopere industria auto despre care scrie deja de 20 de ani, dar ca ,,Mobile Creator” pe toate platformele sociale unde are conturi oficiale.

„Consider că trăim cele mai ofertante vremuri pentru creatorii de conţinut, atât din punctul de vede al posibilităţii de creaţie pe care ţi-o oferă platformele cţt şi al reach-ului pe care îl poate câştiga munca ta.

De acum, mă voi dedica în totalitate proiectelor personale şi, într-un viitor mai mult decât palpitant pentru media, abia aştept să vă prezint produsele mele”, a scris Tudor Bratu.

,,Pleacă spre alte zări”

Costin Giurgea și-a anunțat deja fanii că rămâne în continuare pe poziții și că îl vor putea vedea în continuare în emisiune. De asemenea, cel din urmă a subliniat și că întreaga colaborare cu colegul său ajunge la final chiar în sezonul care se încheie acum.

„Luni, 23 mai, o zi care va rămâne în istorie. Nu doar pentru că au trecut două zile de la ziua mea (mulţumesc pentru miile, poate chiar sutele de mesaje), ci pentru că mai sunt doar 5 zile până pe 28 mai, când emisiunea ajunge la final de sezon. La fel cum ajunge şi colaborarea mea cu Tudor, care pleacă spre alte zări”, a scris el. coral