PNL Cluj a trimis pe adresa redacției următorul comunicat de presă:

"Referitor la anunțul consilierilor locali ai PSD privind decizia de a nu susține la vot proiectul de buget pentru 2019 al Municipiului Cluj-Napoca, Partidul Național Liberal face următoarele precizări: 

1. Consilierii locali ai PSD nu se dezic și rămân până la capăt slugi ale șefului de partid, condamnatul penal Liviu Dragnea. Camarila PSD-ALDE încearcă cu disperare să genereze haos și subdezvoltare în România în general și în Cluj-Napoca în special.

2. Nu i-am auzit pe consilierii locali ai PSD scoțând un singur cuvânt cu privire la jaful comis de Guvernul PSD-ALDE asupra bugetului Municipiului Cluj-Napoca, nici anul trecut când municipalitatea clujeană a fost vitregită de 16 milioane de euro și nici în acest an când 20 de milioane de euro au fost confiscați abuziv de aceeași guvernare toxică. 

3. Informăm masa amorfă de consilieri locali ai PSD Cluj-Napoca faptul că dacă municipiul nu ar fi fost privat de cele 36 de milioane de euro, în mod cert clujenii ar fi beneficiat în acest an de o serie de alte proiecte finalizate. Cu alte cuvinte, nu doar că municipiul nu a primit niciun ban de la Guvernul PSD-ALDE dar a și pierdut contravaloarea a două săli polivalente. 

4. Nu avem pretenția de la consilierii locali socialiști să înțeleagă prioritățile Clujului așa cum, de altfel, nici șefii lor de partid nu au fost capabili vreodată să realizeze vreun lucru pozitiv pentru Cluj, începând de la Spitalul Regional de Urgență, Centura Metropolitană sau Autostrada Transilvania. 

5. Suntem convinși că la alegerile locale de anul viitor, clujenii nu vor mai trimite în Consiliul Local politicieni care să saboteze interesele comunității și care să apere doar interesele de grup ale PSD.

În ceea ce privește PNL, îi asigurăm pe clujeni că vom rămâne la fel de implicați și dedicați dezvoltării Municipiului Cluj-Napoca, așa cum am făcut-o și până acum."

coral