Aceasta este întrebarea de “un milion de dolari”. Bine, șansele să ajungi la astfel de sume extravagante sunt destul de mici, dar oportunități de a face profit la pariuri sportive există. Ele nu vor apărea însă pentru toată lumea, pentru că nu toți știu să interpreteze ponturi pariuri într-un mod care să le aducă un câștig pe termen lung. Mulți sunt pe grabă și doresc să vadă rezultate imediate.

Dar dacă într-adevăr este posibil să faci bani la pariuri sportive, care sunt cele mai bune metode pentru a-ți duce misiunea la capăt? Noi am identificat 5 (cinci) pași importanți pe care e nevoie să îi parcurgi pentru a avea succes în domeniul pariurilor sportive.

Educația financiară

Pariurile sportive presupun și faptul că vei gestiona bani. Iar asta înseamnă că ar fi indicat să ai un minim de cunoștințe despre cum să îți administrezi fondurile. Cât la sută din balanță e indicat să pariezi pe un pronostic, când e cazul să mărești sau să micșorezi miza, ce sume să pariezi atunci când traversezi o formă proastă? La toate aceste întrebări trebuie să ai răspunsuri înainte de a te apuca într-un mod mai serios de pariuri sportive.

Strânge informații

Da, pariurile sportive au o doză destul de mare de noroc, însă ghinionul poate fi de multe ori evitat prin studierea unor informații de bază. Atunci când pronosticul ales de tine se bazează pe informații solide, flerul nu va da de multe ori greș. Statistici, accidentați, vreme, calitatea terenului, toate aceste elemente influențează, într-un fel sau altul, deznodământul unui pariu.

Analizează piața

Domeniul pariurilor sportive din România conține o mulțime de case de pariuri licențiate. Iar concurența duce la oferte din ce în ce mai bune. De aceea, e foarte important ca tu să nu te oprești la prima ofertă pe care o vezi în față. Analizează și alte cote pentru același meci și vezi unde le găsești pe cele mai bune pentru pronosticurile alese. Nu uita că în același timp poți să profiți și de multiplele promoții pe care casele de pariuri online le desfășoară.

Joacă doar ce știi

Nu e nevoie să fii expert în toate sporturile pentru a ieși pe plus la pariuri. Ba din contră. Cu cât numărul sporturilor din care pariezi e mai mic, cu atât sunt mai multe șanse ca să cunoști mai multe detalii și să ai idee de factorii care pot influența rezultatul unui meci. Cu toții ne plictisim, iar ideea plasării unui pariu doar pentru a trăi emoția nu e niciodată bună. Mai ales dacă vine într-un sport pe care nu îl stăpânim deloc. Cel mai bine ar fi să ne limităm doar asupra evenimentelor pe care le-am analizat temeinic înainte.

Nu strică să te inspiri

Este indicat ca tu să fii cel care ia ultima decizie atunci când plasezi un pariu. Până la urmă sunt banii tai. Însă nu e deloc o decizie proastă să te inspiri și din ce au jucat alții. Mai ales dacă știi că sunt la fel de informați, dacă nu chiar mai informați decât ești tu. Inspiră-te din cota 2 sau din biletul zilei de la diferiți tipsteri și formează cele mai tari bilete la pariuri. Se poate întâmpla să observe un detaliu care ție ți-a scăpat și care ar putea duce spre o șansă mai bună de a alege un pronostic câștigător. coral