News Flash:

Polițiștii, angajații din penitenciare și militarii rezerviști protestează joi în fața Prefecturii Cluj

21 Decembrie 2021
592 Vizualizari | 0 Comentarii
Se anunta proteste in fata Prefecturii Cluj

Polițiștii, angajații din penitenciare și militarii rezerviști au programat un protest care va avea loc joi, în fața Prefecturii Cluj. Protestul, la care și-au anunțat prezența angajații din poliție, penitenciare și militarii rezerviști, are loc simultan la București, Iași, Timișoara și Cluj.

Angajații din poliție penitenciare și militarii rezerviști declanșează proteste în toată. Protestele se vor desfășura la Guvernul României (București - Piața Victoriei) și la prefecturile județelor Iași, Timiș și Cluj și vor începe joi, la ora 12:00.

Angajații și pensionarii din poliție, penitenciare și armată cer aplicarea în integralitate a legii salarizării unitare (Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice) și actualizarea pensiilor militare conform prevederilor Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.
 
Angajații din poliție, penitenciare și armată nu solicită majorări de salarii sau pensii, ci solicită respectarea legilor, așa cum au fost adoptate de Parlament, se arată într-un comunicat de presă trimis ZIUA de CLUJ de sindicatele care îi reprezintă pe angajați. 
 
Creșterea volumului activităților din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională cauzată de contextul epidemiei de COVID-19, impune, din partea clasei politice, obligația respectării promisiunilor și a eliminării discriminărilor față de alte categorii de personal din sectorul public, transmis sindicaliștii.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033938 (s)