În vederea prevenirii faptelor antisociale și a infracțiunilor stradale, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 și 4 Poliție au desfășurat o acțiune comună, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Au fost legitimate peste 40 de persoane, fiind totodată depistate 3 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj continuă desfășurarea acțiunilor pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioada 24-25 august au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație, 4 permise de conducere, iar din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 14 au reprezentat abateri ale pietonilor.

La data de 25 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secţia 5 Poliţie Rurală, cu participarea jandarmilor și funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej au fost angrenați într-o serie de acțivități în mediile și zonele de interes operativ.

S-a urmărit prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor legale privind activităţile comerciale, a regulilor de protecție sanitară, dar și creșterea gradului de disciplină în randul participanților la traficul rutier.

Au fost legitimate peste 130 de persoane și controlate 83 de autovehicule. În urma abaterilor de la normele legislative au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, din care 33 conform OUG 195/2002.

Pe raza orașului Huedin și a localităților arondate, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală au continuat derularea activităților de verificare a respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În total, peste 150 de persoane au fost legitimate, iar ca urmare a nerespectării prevederilor în vigoare, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020.    

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pe principalele străzi și artere, fiind aplicate 28 de sancțiuni contravenționale. coral