La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Cojocna, care se deplasa cu un autoturism pe DN 1C E576, în localitatea Apahida, deși nu deținea permis de conducere.

 

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

***

 

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Măguri-Răcătău, în timp ce se deplasa cu un autoturism neînmatriculat, în localitatea menționată, fără a deține permis de conducere.

 

Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor  de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

 

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Viișoara, în timp ce se deplasa cu un autoturism în interiorul localității Viișoara, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de peste 0,75 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fiind astfel efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

  coral