News Flash:

Polițiștii locali au încercat să scoată o maşină căzută într-o groapă pe 21 Decembrie

10 August 2021
893 Vizualizari | 0 Comentarii
politistii locali ajuta un sofer

Prăpădul de ieri adus de o jumătate de oră de ploaie, le-a pus la încercare nervii clujenilor. Pe unii i-a lăsat cu maşinile înfipte în drum la propriu, adică în craterele de pe şoselele din Cluj-Napoca.

Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca lucrările de modernizare sunt în toi. Dar ploaia care nu ocoleşte oraşul în ultima vreme pune adevărate capcane şoferilor în trafic. 

Anumite cratere nesemnalizate corespunzător le-au distrus maşinile şoferilor mai puţin prudenţi. Prăpădul de ieri a acoperit cu apă un crater de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. O maşină l-a luat în plin. 

Pe portalul Info Trafic Cluj-Napoca, un alt participant la trafic a postat o tentativă a poliţiei locale de a scoate maşina din prăpastie. Le-a dat "o bilă albă" poliţiştilor locali.

Însă se pare că nu a fost cu succes ajutorul acordat, deoarece oamenii scriu că "din păcate n-au reuşit să o scoată, am vazut o postare mai recentă, când deja apa din pârâu a scăzut", precizând că probabil au ales să nu distrugă maşina încercând să o scoată astfel.  

Acolo este de fapt o săpătură nu un bazin, a comentat un clujean postarea. "Dacă e vinitură nu sţie, dacă e din Cluj, e tolomac". 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

politie locala masina cazuta 21 decembrie cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 33 queries | Mysql time :0.064426 (s)