Polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volan, după ce a furat mașina unui curier de mâncare. Agentul s-a ales cu dosar penal.

Caz incredibil în Teleorman. Polițistul în vârstă de 27 de ani de la Ordine Publică din Alexandria a mers vineri seara la un prieten, cu care a băut toată noaptea.

Polițist din Alexandria, prins beat și drogat la volan

Sâmbătă dimineața, probabil încă amețit de aburii alcoolului, el a trecut prin fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină a unui curier, lăsată cu cheile în contact.

Fără să stea pe gânduri, s-a urcat la volan și a plecat. Polițistul a fost găsit la intrare în Nanov, o localitate din apropierea municipiului Alexandria, de către colegii de la Serviciul Rutier, alertați de către angajații barului, care nu au mai găsit mașina.

Agentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, sub limita infracțiunii. Nu același lucru s-a întâmplat atunci când a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat faptul că polițistul ar fi consumat și heroină.

Polițistul este și diacon în timpul liber la mănăstirea din Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare, potrivit Total Impact.

Agentul de Poliție s-a ales cu dosar penal și, cel mai probabil, cariera lui în Poliție se va încheia după acest episod.

Polițistul aventurier din Buzău

Un alt caz halucinant este al unui polițist de la o secție rurală din Buzău ar fi mers îmbrăcat în uniformă la o prostituată, dar ar fi refuzat să plătească pentru serviciile ei. Problemele nu s-au încheiat însă aici. După câteva zile, el a produs un accident rutier și a refuzat prelevarea de probe biologice.

Polițistul de 36 de ani a fost încadrat la IPJ Buzău din sursă externă. El a ajuns în atenția presei, dar și a colegilor, după ce în urmă cu patru nopți a mers în uniforma de polițist, deși era în timpul liber, la locuința unei prostituate, cu încă un prieten, care s-a prezentat și el ca fiind tot polițist. În urma cercetărilor, s-a stabilit că el nu era agent de poliție.

La final, cei doi au refuzat să plătească. Tânăra a cerut ajutorula doi prieteni, însă când între ei și polițiști s-a iscat un conflict, ea a sunat la 112. Atunci, polițistul din Buzău a fost verificat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. Bărbatul este căsătorit și are 2 copii.

În acest caz, inspectoratul judeţean de poliţie a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbat, iar tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru uzurpare de calităţi oficiale. coral