News Flash:

Polițist din Dej cercetat, după ce a încălcat ordonanțele militare

30 Aprilie 2020
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Politist

Inspectoratul de Poliție Județan (IPJ) Cluj anunță faptul că un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Dej a fost sancționat contravențional, ca urmare a faptului că a încălcat ordonanțele militare. Acesta a participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale.

Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare.

De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării și dispunerii măsurilor de sancționare contravențională pentru ceilalti participanți la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 22 queries | Mysql time :0.053400 (s)