Inspectoratul de Poliție Județan (IPJ) Cluj anunță faptul că un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Dej a fost sancționat contravențional, ca urmare a faptului că a încălcat ordonanțele militare. Acesta a participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale.

Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare.

De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării și dispunerii măsurilor de sancționare contravențională pentru ceilalti participanți la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

coral