Polițista de penitenciare Andreea Mateaș, din cadrul Penitenciarului Gherla, a fost reprezentanta Federației Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor(FSANP) la competiția sportiva organizata de Federația Română de Hand to Hand Fighting, la Sinaia.

”În data de 24 septembrie 2022, evenimentul sportiv Hand To Hand Fighting Sinaia Sport Games, editia 1 a fost organizat in parteneriat cu Federația Sindicatelor din Administrația Naționala a Penitenciarelor (FSANP) și Primăria municipiului Sinaia.

Hand to hand fighting este un sport in continuă ascensiune atât pe plan mondial, cât și pe plan intern, având peste 2.000 de sportivi legitimați in România.

La eveniment au participat aproximativ 800 de concurenți din toată țara, la diferite categorii de vârstă și greutate, fete și băieți.

Stilurile de luptă ale competiției au fost “corp la corp”, “lupte ușoare” sau lecțiile de autoapărare””, arată sindicatul din Penitenciarul Gherla.

A obținut locul 1

Pe cele 7 suprafețe de luptă s-au desfășurat demonstrații și concursuri în diferite sporturi de contact, iar Penitenciarul Gherla a fost reprezentat la cel mai înalt nivel de sportiva Andreea Mateaș, angajată care își desfășoară activitatea la Secția Exterioară Cluj Napoca.

Sindicatul Liber din Penitenciarul Gherla o felicită și o încurajează pe Andreea Mateaș, polițistă de penitenciare care a pășit pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând Locul I la categoria “lupte ușoare” (Light Combat), fete.

Bravo, Andreea

”Angajații din Penitenciarul Gherla sunt mândri de modul în care au fost reprezentați de colega lor și îi urează succes în continuare atât în cariera profesională, cât și în cea de sportiv profesionist.

De asemenea, suntem convinși că dimensiunea succesului colegei noastre este măsurată de puterea dorinței sale, de mărimea visului său și de modul în care își gestionează dezamăgirile pe drumul către succes!
Bravo, Andreea! Suntem mândri de tine!”, arată sindicaliștii. coral