Oamenii legii din stațiunea Eforie au fost sesizați, prin apel la 112, că un bărbat este recalcitrant și se manifestă violent, pe strada Margaretei. Când au vrut să-l legitimeze, acesta l-a înjunghiat pe agent.

Un agent constănţean a fost înjunghiat, marţi seară, în Eforie, de un bărbat recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce se manifesta violent pe stradă, iar apoi a fugit. Poliţiştii au tras două focuri de avertisment, dar nu au reuşit să-l prindă deocamdată pe agresor.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de la Poliția Eforie, cei doi polițiști au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, nu a vrut să se legitimeze, oamenii legii au încercat să-l imobilizeze, moment în care individul a devenit violent, după care a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul din polițiști în zona abdominală pentru a-și asigura scăparea.

Colegii lui au mers în urmărirea bărbatului, au tras focuri de avertisment, în plan vertical.

Tânărul polițist înjunghiat a fost transportat la spital. O ambulanţă chemată la locul incidentului l-a preluat pe poliţistul rănit şi l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi stabil în momentul când au sosit cadrele medicale.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea situației și pentru luarea măsurilor care se impun.

Agresorul a fost prins la o oră după incident, pe faleza din Eforie.

coral